СТАРТУЄ НОВИЙ ВЕСІЛЬНИЙ СЕЗОН – 2020!

Надворі – весна, сонячна погода, чудовий настрій та аж перехоплює подих від натхнення творити щось прекрасне. Ми скучили за вами, закохані пари! Ми хочемо бути частинкою вашого свята, тому починаємо новий весільний сезон–2020!
Закохані пари узаконюють свої стосунки, ну й, звісно, скріплюють цей обряд святом. Щоправда, для кожної новоспеченої сім’ї весілля – справа індивідуальна.
Мабуть, багато хто чув таке: мовляв, хотіли тихенько розписатися і посидіти з батьками в ресторані, а вийшло весілля на 80 персон! Як це можливо? І чому ця історія повторюється у тисячі закоханих пар щороку?
Помилка трапляється вже на самому початку історії, коли молодята вирішують обмежити своє весілля. Вони, не маючи досвіду, вірять розповсюдженому фейку про те, що весілля – це невиправдана розкіш. Тому, почавши справжню підготовку, наштовхуються на спротив реальності.
Молодята об’єднують дві родини, тому потенційних гостей завжди не менше 20. Крім того, навіть на затишну сімейну вечерю наречена захоче надягти сукню, стильні туфлі, зробити зачіску, макіяж, свіженький манікюр та замовити весільний букет. До цього образу потрібен принц – наречений, якому потрібен костюм, туфлі та перукарня. Таку красиву пару просто необхідно сфотографувати. А ще треба розваг і музики, бо це ж весілля, і «гірко» має бути лише від недостатньої кількості поцілунків молодят. Тож треба запросити якогось недорогого музиканта або ведучого, хоч на зо дві години. І якщо вже витрачати такі гроші, то можна хоча б найближчих друзів запросити і нормально повеселитися.
Тому, як весільний івент -організатор, раджу вам поставитись відповідально до організації Свята Вашої Мрії, і в день весілля відпочивати, ні за що не хвилюватися та відриватися з гостями . Все інше не повинно вас турбувати. Дозвольте собі сповна насолодитися цим урочистим днем. Адже вартість організації весілля і супутніх послуг – питання заплутане. Бо ж у кожної пари свої мірки краси, якості і, найголовніше ,- свій весільний бюджет. Та не зважаючи на це, усі молодята прагнуть до найяскравішого свята у свою честь. Тому настає мить, коли потрібно дивувати гостей чимось справді вражаючим, і я готова зробити все, аби ваше свято стало казковим і по-справжньому незабутнім.
Основне, що нас поєднує з вами, — бажання зробити ваше свято найкращим і несхожим на інші. Завдання моєї команди – перетворити ваш особливий день на казку, позбавивши самих винуватців торжества усіх рутинних клопотів. Якщо ви хочете бути у день весілля спокійними, усміхненими та знати, що ваше свято у надійних руках – замовляйте послугу весільного івент- координатора Наталі Штельмах, яка вже більше 13 років працює в індустрії організації розваг.
Івент-індустрія як сфера послуг сама собою яскрава й насичена; з кожним роком вона розвивається в усіх напрямах, слідує трендам та втілює найрізноманітніші фантазії клієнтів. Тому організація будь-якого заходу – це як стрільба по рухливій мішені. Неможливо організувати захід точно так, як ти зробив це в минулому році. Світ дуже швидко змінюється, тому я завжди вчуся і разом з вами рухаюсь вперед. І хоч в деяких родинах я вже стала сімейною ведучою – кожне моє свято виблискує новими гранями. До того ж, географія моєї роботи набагато розширилася.
Як спеціаліст у весільних справах я відповідально заявляю, що весілля – це природна необхідність і чудова інвестиція у свою сім’ю. Воно не повинно” відбитися” у фінансовому сенсі, але воно має залишити відбиток у вашому серці!